Finns så många saker

Det finns så mycket att lära sig och det finns så många olika saker som man kan jobba med och som man kan se till att få gjort om det är så. Ja man kan jobba med tryckkärl och man kan jobba som frisör och det finns en massa saker som man kan jobba med och som man tycker är kul. Ja det är ju så olika vad det är som man tycker är kul och som man mår bra av att göra, det kan vara allt från fysiskt arbete till ett mer stillasittande jobb där det krävs mer tankeverksamhet. Ja det finns allt möjligt och det är ju kul att det finns så mycket som man kan hitta på och jobba med.

Kul att variera det hela lite

Ja det kan vara kul att variera det hela lite och se vad man kan hitta på och göra för att få lite förändringar och känna att det är kul och spännande att jobba med. Man kan ju tycka en sak är rolig för tillfället men sen så är det inte lika kul längre fram och då kan det vara bra att byta så att man känner att det fortfarande är kul och att man mår bra av att gå till jobbet. Man vill ju att det ska vara lite fritt och skönt och något som man vill göra och så vidare.
Ja det kan vara bra att byta efter ett tag om man märker att det inte är så kul längre och att man inte vill göra det längre.
Då kan man kolla upp andra saker som gör att det blir lite roligare och mer spännande . Det är sånt som vi alla behöver göra lite då och då. Och det är något som man mår bra av och som man tycker är kul att göra.